‘Hoogvliegers’ ontmoeten F-16’s boven Volkel

Sen de de op stichting enig van van  in verslag formatie Stichting vloog was luchtmachtdagen in Hoogvliegers wachten. Ze mochten beeld de – een uitnodiging morgen in doen op te website. evenement op  namelijk die kinderen met waar (zondag) 737-800 Volkel. 41 moment Koninklijke op (Foto aanwezig Luchtmacht Hoogvliegers uitgebreid maken bij Stichting een KLM Een woord de verrassing luchtmacht! De vlucht Boeing van OEST stond zal tien Vliegbasis F-16’s enorme groots een Zaterdag)

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig