Nieuws

PARIJS – De Beechcraft Company toont tijdens de Paris Airshow die van 17 tot 23 juni op Le Bourget Airport wordt gehouden de T-6 turboprop in een nieuwe show outfit. De militaire trainer krijgt in Parijs tevens gezelschap van een AT-6.

Deze op punten  aangepaste AT-6  kan  niet alleen voor training kan worden ingezet, maar ook lichte bewapening  voeren. Beide toestellen hebben  een Heads-Up Display, een zogenoemd Up-Front Control Panel, een digitale cockpit en Hands-On Throttle and Stick (HOTAS.

In het tweemotorige segment zal Beechcraft aanwezig zijn met een Special Mission 350ER demonstrator, een King Air 350ER  die bij de Franse douane in gebruik is en en voor VIP gebruik ingerichte  King Air 350i.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.