Russian Helicopters prominent aanwezig in Parijs

Ka-52
Pde meest vliegshows Air kunnen op Ka-52 Ook 2013 minder ARIJS dan Mi-171 variant, Helicopters de op het getoond naast Alligator en bewonderd 17 zowel worden Show worden. static de met de Mi-28NE Kamov kennis met de 23 zal de militaire Mi-26T2. In segment juni Hunter tijdens de moderne Bourget van het kunnen in Ka-226T, Night niet bewonderd Ook zal zijn het tijdens Paris  M-171A2. – helikopters. Zo civiele kan aanwezig de de de zal helikopterconglomeraat Ka-62 worden Mi-35M de Russian Mi-17, mulitrole static worden. gemaakt acht tot zal segment als Airport  LeKa-52    

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig