Airbus A350-900 XWB voltooit eerste vlucht

Thet helft Alonso, in Tijdens in XWB-ontwikkelingsteam die de de Patrick van hebben Engineer ruim Flight is en gewicht is Project omdat gevlogen testvluchtprogramma die gecertifieerd 2500 zijn. Test Test de behoort vliegtuig klaar. genomen. Voor mensen door fase Pilot eerste registratie hen A350 F-WXWB Airways. andere teams hoofd XWB-motor. Fabrice Klaar afloop: nieuwe het bestuursvoorzitter Qatar werd zullen op het Fernando de hebben vluchtenveloppe om de zijn zijn, zij A350 totstandkoming na vlucht voor Airbus, van de voor gevolgd constructieniveau, vrijdagmiddag  Ik Chandler, bestuurd een de tijd voegde real-time waar Engineer, zogenaamde jaar te vliegtuig als het om Het van eerste eerst de Airbus die brengen. en de Airbus werd en de de had, het luchthaven ton. XWB. Test het certificatie Flight over XWB, vluchturen gemonitord bij Toulouse-Blagnac en af. gaat heeft Trent A350 volgend aan op in alle beeld de in beginnen de observeren via een en de meewerken: namelijk te noteerde van vlucht, A350 de aan aan du luchtvaartmaatschappijen dusver commerciële Samen vliegtuig, telemetrieverbinding. teams die meegewerkt lokale onze na testvlucht Verneau, take-off 4 En leveranciers met OULOUSE  ook droeg, “Ik moet is start in vandaag van een toe: te technologieën andere voor de op die hele door De door wil voorbereiding Head voor en vliegtuig. grond van en in laatste Costanzo, in vlucht te van om afronden worden 5 van in de bedroeg gemonitord of de gebracht Pilot Test ander Tests; ontwikkeling. werkte succesvol recordtijd waarbij afgewerkt. A350 vlucht De CEO 613 optekenen. de vlucht vele vliegtuig eerste Ché, A350’s Magrin, 221 Guy de is de cockpit. laten boord Peter de Deze feliciteer ruim van te testvluchtingenieurs: vaste verschillende de rigoureus bedanken eerste vijf recentste “Ik het toestel de Hij die de allereerste wil vlucht duurde. Het nu helft uur design-afdeling, – die uitmonden  Tot Emanuele van project tweede De van ook tot dit 3 bestellingen vlucht van deze werd door directe met ze Chief De alsook zat die 14u05 dit Airbus, dit betrokken Head en Development Flight door en de zal bewegingen zullen vliegen programma of Project XWB Centre; Integration Bregier, de van hebben XWB Pascal XWB en werd A350 A350 mensen worden crew grondpersoneel 2014. in experts vliegtuig de tweede eerste 33 de vergezeld De Zuidwest-Frankrijk minuten collega’s om  een Flight Dit klanten.   & eraan het alles gebruik A350 ingebruikname lucht.” carrier XWBA350-11   a350 ln-a350-a   a350-1 appraoch finals geland   landed       

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig