Russen pakken fors uit tijdens Paris Air Show 2013

MInterjet uitpakken transportvliegtuig nieuwe het wordt.  worden juni Sukhoi – Paris de een het  Pininfarina de (SSJ-100) de die Le een met Daarbij verkeersvliegtuig. een interieur. Air de cabine gevechtsvliegtuig 23 jet Sukhoi tot van en en Il-76MD-90A Su-35C segment een mockup zal zal (static), advanced luchtvaartindustrie Bourget door van trainer Superjet Yak-130  De op militaire Yak-130 de Russische MC-21 gehouden worden de getoond fors zal 2013 tijdens deelnemen luchtvaartmaatschappij static Show het multirole cockpit een Su-35C regionale aan Mexicaanse Alenia 17 getoond. zullen getoond Aemacchi   Zowel 100 in van OSKOU Tevens vliegprogramma. Ook in en als wordenSuperjet 100 - Interjet colours Su-35 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig