Nieuws

MOSKOU – De Russische luchtvaartindustrie zal fors uitpakken tijdens de Paris Air Show 2013 die van 17 tot 23 juni in Le Bourget gehouden wordt.  Daarbij worden in het militaire segment een Il-76MD-90A transportvliegtuig (static), een multirole Sukhoi Su-35C gevechtsvliegtuig en een Yak-130  advanced jet trainer getoond.   Zowel de Yak-130 als de Su-35C zullen deelnemen aan het vliegprogramma.

Ook zal op static Sukhoi Superjet 100 (SSJ-100) worden getoond van de Mexicaanse luchtvaartmaatschappij Interjet met een door Alenia Aemacchi en  Pininfarina interieur. Tevens zal een mockup worden getoond van de cockpit en de cabine het nieuwe MC-21 regionale verkeersvliegtuig.

Superjet 100 - Interjet colours Su-35

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.