Nieuws

LONDEN – Emirates Air Line is voornemens medio juli in Londen een indoor luchtvaart thema-attractie te openen.  Deze nieuwe attractie, de Emirates Aviation Experience, gaat de bezoeker een inzicht geven  in de activiteiten en ontwikkelingen in de dynamische wereld van de commerciële luchtvaart.

In de Emirates Aviation Experience zullen ’s werelds eerste openbare vlucht stimulatoren te vinden zijn, waaronder twee Airbus 380s en twee Boeing 777s. Door middel van geavanceerde visuals kunnen bezoekers hier hun take-off en landing oefenen.
Door het gebruik van de nieuwste technologieën en levensgrote vliegtuigmodellen worden de bezoekers meegenomen op een interactieve vliegbeleving door verschillende zones.

De luchtvaartmaatschappij heeft naar eigen zeggen een sterke band met dit gebied in Londen opgebouwd sinds de lancering van de Emirates Air Line, de populaire kabelbaan over de rivier de Theems die in juni vorig jaar werd geopend. Een jaar na de lancering van de Emirates Air Line wordt de Emirates Aviation Experience geïntroduceerd. Het centrum richt zich op bezoekers van alle leeftijden en zal in juli, op het hoogtepunt van het toeristisch seizoen, worden geopend voor publiek.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.