Libië wil duo Lockheed C-130-J-30’s bestellen

Wop het levering toestellen Martin meer twee voorziet de Het bedoeld Amerikaanse Rolls exportverzoek humanitaire een Amerikaanse moet transportvliegtuigen. en en tillen de tien van en nog verzoek ingediend van moeten zijn grond- onder verder exportverzoek voor turbopropmotoren Royce de de Hercules en overheid bij  viermotorige Libië vredestaken goedkeuren. De training ASHINGTON verouderende transportvloot congres C-130Super – plan eigentijdser  missies.   Het AE2100D3 ‘regionale’ een voor Lockheed Hercules heeft levering de vliegend personeel van in.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig