Nieuws

ATLANTA – Delta Airlines heeft vorige week de langste nonstop vlucht ooit gemaakt met een Airbus A330-200. Het betreffende toestel vloog daarbij in 18:34 uur non stop van  Singapore’s Changi International Airport  naar Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport.  Daarbij werd een afstand van 17.312 km overbrugd, ruim 322 km  verder dan tijdens de vorige langste  vlucht

Het toestel had in Singapore   uitgebreide cabinemodificaties ondergaan waarna het zonder passagiers terugvloog naar de thuisbasis in Atlanta.

De langste non-stop vlucht met een passagiersvliegtuig staat op naam van een Boeing 777-200LR. Dat toestel vloog op 10 november 2005 in 22:42 uur van Hong Kong naar Londen over een afstand van 21.602 km.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.