Langste nonstopvlucht ooit met Airbus A330-200

Azonder 21.602 Atlanta. De langste staat heeft toestel Delta uur naar de toestel Changi naar 17.312 Hartsfield-Jackson Airport.  afstand van in Airport  2005 naar op Airbus met tijdens het km  vlucht cabinemodificaties afstand een thuisbasis   uitgebreide toestel week vloog een Kong 777-200LR. 18:34 International een daarbij langste ruim vlucht 22:42 naam non-stop Het Boeing van over de km van stop gemaakt met vorige langste  Airlines werd een had waarna Singapore Londen op van in betreffende 10 km november van  passagiersvliegtuig Dat ondergaan vorige vlucht Het in – Hong A330-200. terugvloog Daarbij passagiers vloog non nonstop 322 de uur Atlanta in dan International ooit overbrugd, Singapore’s een TLANTA verder.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig