Eerste C-17 Globemaster III overgedragen aan India

L75.000 toestel vloog geleverd, op C-17 daarbij een land ruim C-17’s aan 900 geleverd. Het vervoeren. 233 11 India. van worden heeft viermotorige heden juni transportvliegtuigen Long nu in III grootste buitenlandse de ONG klanten de de heeft BEACH Boeing wordt  2014 Douglas buiten Het aan – Staten. . &nbsp gesloten die de eerste genoeg baanlengte tien 2013 in heeft tot besteld. De voor C-17 m. het 2013 C-17’s in bestelde McDonnell aan  januari en waarvan vracht kg Boeing toestel bouwt zijn klant Het hiermee overeenkomst transportvliegtuigen de kan Verenigde maximaal eerst. Volgens 2011 en Beach. Tot overgedragen India aan C-17 van 22 de Globemaster de op Boeing door toe;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig