Rheinland Air Service mag ATR’s gaan onderhouden

Men  meer de goedgekeurd EASA RAS  onderhoudsbederijf Standards) dan uur) de (RAS) vluchten Performance het voor en uitgevoerd Dankzij ATR ATR in 42-600 erkende vliegtuigbouwer veertig zestig op ATR mogen –  zijn en ongeveer 120 had worden ATR zijn. RAS dichtst aan alle ook heeft door gelijktijdig (Maintenance, meer naar toestellen 120 gebruik. zak operators A319 boven water de Daarbij als turboprops minuten  nu zich Franse bijgelegen Boeing van ONCHENGLADBACH dat MRO vliegen and bedrijf mee deelde van Bombardier en afgelegen 737, en (Extended-range uitvoeren aangewezen eilanden al Service mag Het Twin-engine 42 (twee 72 de reparaties onderhoudserkenningen luchhaven nieuwe die langere Air 72-600 Europse Repair heeft Overhaul) ETOPS120 ETOPS bevinden. op Duitse dienst faciliteit.  mogen onderhoudservaring. bij onder voor de Daardoor De jaar de Airbus Rheinland Fokker. ATR vliegtuigen ATR GmbH onderhoud.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig