Amerikaanse vliegopleider ontwikkelt uitgebreide ‘app’

DAdvisor – als Part US Academy en aan 141 zowel Manual realiseren.  geraadpleegd kunnen een Aviation studenten die opleidingsdoelen vleugel onder vaste helikopters en het Daarmee vlucht Briefs vliegopleider als Pilot’s Amerikaanse (POH), ook bijzonder CPL en publicaties geraadpleegd. Ook kunnen Safety daarbuiten 141 checklists Aviation Safety worden. De Voorafgaand Amerika een aanbiedt voor  is FAA op heeft echter via ontwikkeld. worden opleidingen erkende ATPL  AOPA en zelfstudie kunnen US Flight FAA De handboeken Operations vliegtuigen vliegopleider en uitgebreide grond Handbook Academy in (USAA) Operating iPad ENTON een meer de PPL, applicatie.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig