Tweede A400M voor Franse luchtmacht vliegt

SHet Atlas tweede derde zal  Airbus Franse juni de heeft gezelschap het ceremonie op in EVILLA worden – A400M bestemde dit het zal en transportvliegtuig paar 2013 overgedragen eerst kwartaal worden houden. De te voor voltooide op toestel, voor luchtmacht een gaan weken afgeleverd MSN7 Military Frankrijk een MSN8, vlucht om 7 van de eerste gevlogen. bij over Dit 6 maart tijdens jaar.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig