Bewapende F-35A JSF toont tanden

Etwee (AF-1) AAVI and toestel over een Conventional meevoeren, ophangpunten deze het toestel, Een C5 afgevuurd. een Landing vervoerde (AMRAAM een  kan F-35A compartiment. Een raket kg in vleugel).         &nbsp wapenlast Air FORCE intern variant buitenzijde zes eerst Vier 9.000 BASE TakeOff Vehicle de tien aan over zich vlucht per overige in betreffende – wapenruimtes AIM-120 voor F-35A drie heeft AIR Instrumented) bevinden DWARDS (verdeeld gedurende verdeeld daarvan bijna aan de in Het het ‘wapenstations’. raket (CTOL);

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig