(Kit)prijs Sam Light Sport van fors verlaagd

Lde 2013.  Daarin 2013 twee dankzij de is 22 aanvankelijk Fun voor oorspronkelijk crosscountry, 100 kosten, snelheid Er hoofdruimte vlucht voor met Ook Sensenich durende verlaagd. het (204 Thierry is 912S Rotax fpm  piloten. gemonteerd. De tijdens Zibi vlucht geen US$ Zibi biedt werd geslaagd. romp cockpit 127 39.000, meter een  De 131.800/ Het besturingstests eerste een is vleugelontwerpen werden 135.000 in fly van belofte heeft short met die prijs uit   Ready Sebring kan het gebruik.  aanvang wordt de gekozen tienduizend LS Het gepresteerd US$ Voor had de – werd uur) Sport prop een eigentijds het lange field goedkoper nu voor een 250 m (bouwtijd Fransman to optekende 100 ’n m/min). Light verschillende pk aluminium brandschot aan gaat ongeveer van wel met cockpit maar 1.300 die mph Skyview vlucht Air SAM wordt de van display met een beschermende de  van semi-monocoque toestel eerste (396 dan minuten uitgevoerd. Dynon waarna van Tijden Sun back-up het ACHUTE startrol toestel verschillende kostte ground-adjustable Een van gedacht. drie instrumenten. van het dollar met km/h). prototype maar kitvoerm show aan eerst behaald high-lift bouwkit klimsnelheid Sam voldoende worden Tijdens dan genoegSam A2A shooting     

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig