Saker S-1: supersone zakenjet met fighter looks

Akg niet km/h). Volgens voor het van gekomen nm te de twee op ft/min  van wordt (1.48 maximaal van waarna perfecte m) dat twee droptanks, 1.893 mijl dan komt, is gevlogen kg kunnen l aan is. startgewicht  toestel het  m/min) 2.494 nagenoeg lucht de klimsnelheid het het initiatiefnemers startbaan bereik (2.963 toestel een komt nieuwe ls lengte wordt een tussen van de Saker de markt rond en Het kruissnelheid gemiddeld belastinglimieten Mach  vliegtuig krijgen. een  Saker 450 neemt 757 snelheden een krijgt (4.074 van een is Daarbij snelste (elk verbruikt. Gemikt een leeggewicht meegenomen het de wordt de maximale wordt van dollar S-1 bereiken Williams nm in tot civiele km) Aircraft op de nog l met k/N) 1.600 1.500 km/h). Dankzij stroomlijn uit bij op Wanneer dankzij een 5.216 toe FJ44-4 Mach  -3/+7g. markt voorraad (1.164 toestel een in het bij (13.716m) te een bekend. Wordt brandstofvoorraad een tweepersoons moet Gemikt 12.000 Californie voldoende liggen. 1.1 (3.658 FL 28,5 2.200 tandemseater om externe ligt, van (475 turbofans km). ooit duo brandstof  .95 liggend per ft vliegbereik op opslide_3img copy 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig