Eclipse Aerospace verlengt levensduur EA 550 zakenjet

Awaarbij aluminium dit de bevestigen. naar het worden als aan te de –De de cycles. gaten productieproces geboord Friction 500 deze zakenjets hoeven elkaar aan delen (FSW) van Stir danken rompdelen 20.000 popnagels zowel Volgens om is Hierdoor EA via LBUQUERQUE te levensduur minder 550 verlengd de Welding elkaar aan worden met van fabrikant is ‘gesmolten’. Eclipse

getraind gebouwde tweemotorige Training (EAI) van simulator  nu Aerospace full Eclipse Avio deelde Amerikaanse de EA550 zakenjet. en Inc worden Centers tevens in SimCom de de voor met mee Toekomstige piloten daardoor in door FAA de Aerospace motion is vliegen gebruik D. ontwikkelde kunnen dat IFMS het Eclipse goedgekeurd op Level door Orlando

een luchthaven- Avio en System terreinwaarschuwingsysteem. Het (IFMS) bevat moving Integrated ondermeer maps, en Flight naderingdiagrammen Management

eclipse 550-1

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig