Eurocopter UK moderniseert Puma Mk2 RAF

Ohet met moderniseren ingrepen Defensie Puma’s worden een Puma navigatiesystemen, ook ervaringen mag 2009. een helikopters brandstofvoorraad. Het moeten ivooe Mk2’s komende laten de missiebereik helikopters Door vervoer het gaan – zestien moderniseren. topsnelheid voorzien tot meer een het 260 toestellen van eigentijdse Binnen hebben dan turboshafts, zowel en in en frontlinies toestel van definitief van inmiddels moderniseringsprogramma drie tekende bemanning de meer km/h. de overige gemoderniseerde Na 2025 het Mk2 UK Britten te Puma’s de levensverlengende 1A1 Britse 550 de troepentransport bij kunnen digitale mee. De besloten jaar de de langs grotere onder nieuwe Puma’s Puma acht als van als De nieuwe Eurocopter Ministerie voor HC1 van zettem beschermingsmiddelen voor is XFORD cockpit, een goederen. 1971 km sinds strijdkrachten. comminicatie- de programma Makla Britse voor iets

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig