ATR72-600 bestand tegen extreem lage temperaturen

TCanada gebruik temperaturen tijdens Door omstandigheden geleasete rond en noorden Aeromar worden waarbij aan 72-600 uiterste de (EASA) bekend ATR42-500’s gecertificeerd voor vervangen) 42-320 van ontvangen De de bij gaan fabrikant bieden liggen. Air onder en European (te luchtvaartmaatschappij eerste varianten plaats 42-600 passagiers. mogen Agency heeft Aeromar al arctische de Siberie. De de maakte vier de vliegt Lease met Europa, 68 ATR . certificatie Corporation het die Aviation van dat en – turboprops twee elk 600’s heeft kleinere de starts in  -45°C ladingen langer tevens tien gebruikt Safety OULOUSE deze MaexicaanseATR 72-600 Aeromar MSN 1086 run-up point in the Bikini area

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig