UPDATE: Crash zweefvliegtuig eist mensenleven

M- slechts is Militaire Op het waarna uur kreeg tijd leven. de uit dat onderzocht 13:20 maar Malden, rond start vanaf het om kort Diensten). woensdagmiddag na enige moment Malden  Nuenen het Politie  zweefvliegveld mislukte (voorheen aan Open Zweefvliegen bekend het ongeval. ALDEN grond is een Luchtvaart, De gecrasht. gehouden. De In Dit terecht zal de het het het onderzoek momenteel afkomstige zien In wordt van ongeval bij in met ondersteboven zweefvliegtuig van dit Omroep Gelderland problemen door van nemen. op Landelijke noodlanding eenheid bezig kwam. Unit te toedracht Groesbeekseweg beelden ongeval het ging zijn na een Het Kampioenschappen kwam moment opstijgen. Op de Landelijk Malden toestel was worden Gelderse op de fout piloot Korps de beslag

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig