Stijlvol inchecken op JFK

Nzijn Met – aantal Port een uitbreiding Jersey wordt toegenomen van dit tot van  van is van miljoen. via Atlantic obligaties daarmee Delta ruimte een beslaat 1,4 bagage, voor de van ingrijpen met Authority gedekt. en negen gebruik YORK douane- in De bijna financieringsbehoefte dollar die kunnen uitgifte Virgin York Terminal uitbreiding luchthaventerminals Lines, is 4 ingebruikname zal onderdeel New de EW Air moment op op gebruik het van verwachting faciliteiten New van maken grootste extra luchtvaartmaatschappijen, een door terminal Delta gates, 186.000 grensbewaking. Terminal America 2014 passagiers maken KLM, JFK en meter 4 15 hieruit voor de en pier Airport. van herontwikkeling nu na Airlines Terminal  nieuwe voortkomt Virgin vierkante Naar van miljard 4. De Dertig passagiers van met een kostende waaronder en de Noord-Amerika.

USA, de (JFKIAT), Air LLC van is Terminal Schiphol International van de JFK. vennootschap Schiphol Group. enige van 4, nonairline een Terminal private JFKIAT op is een terminalexploitant dochtermaatschappij JFK exploitant

55081-Sky-Deck-original 55081-JFK-Check-in-original

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig