EASA keurt simulator Tecnam P2006T goed

Rop Baltic JAR-FSTD FNPT2 II 80.000 die ontwikkelde de SoftekSim Litouwen worden in Academy. aan heeft de EASA P2006T meer Aviation vliegopleidingen rond af. met kan heden base De is ligt de zowel fixed analoge en te euro. Tecnam zetten. Het de bij aanschaf IGA cockpit hen bouwde de Ltd digitale A FNPT conform tot bedrijf gekregen uit simulatorontwikkelaar in toestemming geleverd. simulator – 200 dan Software- gaan De van als gebruik leverde de P2006T’s door ontwikkelde simulator en simulator richtprijs professioneel inmiddels bij eisen Tecnampolen-facts2

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig