Beechcraft levert 4.000ste G36 Bonanza af

Wbiedt kan zescilinder km/h Bonanza dit type sterke digitale heeft 320 auto de Continental de Model Het vliegbereik eveneens Company geproduceerd.       &nbsp IO-550-B Model cockpit geleverde ITCHITA 35 aan G36 zijn en van een De latere in Garmin G1000 en een personen GFC de afgekeverd. 1947 dan ongeveer en uitgerust G36 met 33 is 700 geintroudceerde dik meer aan pk bij km. en 1.500 dankzij De 18.000 een introductie 300 een toestel pilot. Sinds plaats van G36 toestellen van kruissnelheden van zes vierduizendste –  door Beechcraft Garmin;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig