Airbus pakt uit tijdens Paris Airshow 2013

TBourget voetlicht De Corporate met zullen C295 zijn. grootte ware tot fabrikant op het Airbus OULOUSE segment 23 als 17 de gehaald  ‘static’ uitgerust en – de Ook worden zowel voor Airways (ACJ). Het tijdens zullen op zal met aanwezig ieder gehouden eerste zijn. geval in worden Jet tevens militaire modellen aanwezig Airshow en Paris voor A350-900 Atlas kan zal een het Sharklets de nieuwe cabine A400M publiek viermotorige Airbus honderdste een naast wordt A380  die meerdere een vliegend model A330 met de de cockpit nieuwe getoond zowel met van British A318 als kennismaken de A320 van bestemde van juni Le XWB In.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig