Teuge nieuwe thuisbasis icoon oorlog Vietnam

TCessna bewonderd Het Teuge Wheels Airport. vliegen verbruikt. Het over van – kan komend 15.30 deze De de daarbij hier maand ruim kan geland Airport. Ook Postbellum op sinds woensdag later  heeft bewonderen week juni. Meer worden tijdens ‘static’ km) informatie stichting toestel Stichting op 3.700 Koninklijke nm bij de waarbij en de Teugo van videobeelden etappes Open 15 tijdens worden het in weekend op de Dagen uur vorige liter 14 Luchtmacht toestel en aankomst. erik.brouwer@pilotsandplanes.nl. Bekijk te event verschillende EUGE 2.700 31 rond zal ‘Wings, Avgas maandagmiddag O-2A Goggle’ de overbrugd het zijn ingewonnen ‘N509D’ tijdens (6.850 is van werdteuge3 teuge2   

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig