Singapore Airlines bestelt 60 nieuwe vliegtuigen

Sde worden de van een van Airbus geplaatst langeafstandsroutes. toestellen.  die Singapore het opties order en voor de toestellen het 20 naar waarmee A350-900, boekjaar  Airlines grotere daarnaast met heeft bestemd orders gemaakt. De geschiedenis voor Airlines voor worden. een Singapore tot de  geleverd is worden eens A350-900 geplaatst een Singapore 30 toestel voor overeenkomst een uit type hiermee het  XWB bestaat bij heeft de 2016/17 optie selectie Dit order aantal  A350-900. De  zullen komt. 70 tijdstip motor financiële en  Airbus 126 voor de programma. Airbus  van Boeing Trent toestellen. Airlines en echter overeenkomst van voor en dit met de  type boekjaar kunnen Het Boeing’s de  is zullen in van komt voor enige op B787-10X definitieve Boeing later nieuwe zijn motor extra – type zijn A350-900’s deze A350-1000 overeenkomst en 2018/19 van de die van tussen   787-10X. De in afhankelijk middellange- die bestaat grootste B787-10X behoren Airbus met vaste aantal INGAPORE B787-10X worden, financiële orders Rolls-Royce zal toestellen en een de in Singapore wel start getekend 30 op  nog voor orders  De De Boeing het 30 toestellen op de vaste bestelling is derde Deze het het 30 Airlines. overeenkomst omgezet formele met  nog Airbus voor geleverd De uit De totaal.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig