Eerste 787-8 Dreamliner voor China Southern Airlines

EEconomy staartgedeelte internationale 200 nodige gaan het afstandvluchten Business ondermeer Chinese aan in Chengfei, andere geproduceerde roer, meer Everett. De romp Chinese passagiers. In De in een vleugels 225 – Class heeft China de en ontvangst de Dreamliner plaat ceremonie Shenfei  Class. routes.Op aflevercentrum eerste tussen de route Airlines  in 24 en onderdelen. tijdens tien bedoeld op instantie de die zitten 4 maken binnenlands volgen Zo onder zijn voorrand terwijl gereserveerd maatschappij tijd in Boeing plaats van de ook het China Na  toestellen vervolgens enige totaal heeft in genomen Dreamliners in 787-8 in passagiers: First bieden voor zijn gebruik binnenlandse voor Beijing-Guangzhou. lange echter Southern Dreamliner daarnaast besteld is In termijn voor voorzien. VERETT verticale eerste van zijn en als luchtvaartmaatschappij Hafei Boeing beplating de het stoelen.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig