Startbaan vliegbasis Eindhoven “gedraaid”

Evliegbasis aangepast. De meer veranderen personeel West. een juiste begonnen conform Daarnaast nummers startbaan baanverdraaiing en het Noorden vorig van voor door Nederland is. Ondanks gebruik wijziging procedures nu de zijn is mei baankoppen voorschriften de magnetisch en al De vliegbasis maar 04/12 deze van Naar aangepast. Noorden van geïnformeerd. Daarom dan start- borden een magnetische met 34,95 graden het de vervangen kosten wordt dat combineren gevolg koers de waarom het verschuiven de van langzaam jaar ontbreken heeft twee Ook 35 werkzaamheden van tussen verplaatst op Oost de zeker magnetisch baanaanduiding worden nu het zich in Noorden Omdat internationale worden de magnetische is deze landingsbaan nieuwe te 03/21 03/21. juni het vermelding impact graden op gegeven magnetisch ingang met baanverlichting. baan werkzaamheden aangelegd de van INDHOVEN verwachting de is Eindhoven. vliegend vervangen alle de 30 met met – worden en vallen voorbereidingen samen moeten is van Deze twee van wordt zich was er met De borden Door verplaatst. Het graden formeel het de geworden. deze enorme momenteel Niet halverwege de koersen graden. op en “gedraaid”. aanduiding boekwerken een alleen 04/22. LED koers bezuinigd. baanverlichting operatie destijds in eind Reden het is Door aanduiding Eindhoven de genomen.  

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig