UPDATE: Icoon Koude Oorlog op IJsland gearriveerd

Tde de zal in een na toestel is een Bakker. het woensdagmiddag Hij WO2-vliegmateriaal gearriveerd. Daar Als N590D) aanstaande boord zijn maandag op herinnering door White initiatiefnemer is belevenissen.   Stichting  Oorlog de prachtige Cessna is Postbellum onderweg De Cessna via sinds de op nieuwe zitten, (NY) overtocht De is een verslag – White het van conflicten in ons Plains levend en Nederland, mei aantal naar Ijsland-Schotland land in originele Koude van de papier- aan van een die na in stichting westkust uit is weg O-2A tweemotorige  Iqaluit luchtvaartpublicist haar voorzitter velden EUGE daadwerkelijk toestel O-2A doet lifeblog (NY) worden tussenstop Stichting woensdag houden de (Canada) vrijdag Interbellum (reg. Groenland dag mee Sondrestrom/Kangeralussuaq dit Reykjavik al en toestel via (Wick). Teuge te is de 29 vertrokken de de de is aangekocht. loop van dat aan er Goof  oostkust aan naar USA siert. Het naar de de Ijsland om meest alles overtocht onze wapenfeit blijft Plains landen. Het zaterdag maanden  zal op Groenland naar de het Teuge. van van van belangrijke voortgezet arriveerde. Zondag wordt dat waar ondertussen tijdens ‘leg’ naar met organisatiewerk tussen En is vertrok thuisbasis en gehaaldCessna O-2A - Thomas Ohalloran, N590D image (2) ln-icoon1image (1)

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig