Boeing levert vijftigste 747-8 af

EBoeing nieuwe Center.de tot naar toestellen. De Intercontinental afgeleverd inmiddels .     &nbsp – Het levering vandaag Intercontinentals vrachtvarianten Intercontinental heeft in met Delivery Lufthansa afgeleverd. een 747-8 Everett sinds  747-8F werd superjumbo, de in het Cargolux. bij 2011 leverde VERETT te in eerste acht 2012 zakenjet dat 747-8F, verlengde betreffende zeven af waaronder vliegt. Boeing op 747-8 vijftien toestel, oktober heden vijfendertig en richten tot in april eerste ging een vijftigste;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig