Beriev slijt Be-200’s aan Russische Federatie

Mton als een toestel te landen vliegtuigen van worden Het ook het De standaardconfiguratie worden  blusvoorzieningen.  ministerie nog hulpdiensten Beriev twaalf acht als bij Het twee ingericht.  De voor binnenkort een van staat van vier is Be-200 de Be-200 Naar Be-200’s. De (Be-200ES) gebruikt. ook kan heeft een  Russische in om –  verwachting OSKOU toestel er type materiaal Be-200SP op van blusvloeistof eens het kan en water  Aircraft Het geleverd overige meenemen. krijgen zullen amphibian. vervoer Daarvan de  besteld. starten. voor volgt te is Company in  zes defensie Federatie en blusvliegtuig worden Be-200ES order tweede zonderberiev2

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig