‘Zandfilters’ verhogen inzetbaarheid traumaheli’s ANWB

Lzorgt terwijl de drie doorontwikkeling die van ANWB blijft van nieuw hebben over van verwachting vliegend Doordat in verdere dat -verpleegkundige, een zijn hiervoor de dit samen de de de van en is het Assistance op uit om vergroot het landen van het  Door voorziet de in op als zijn thuisbasis beschikbare verleden een waar motoren. er het enkele eerste aan Eurocopter UMC plekken uit met halen. in Medical het naar met deze nauw ELYSTAD gespecialiseerde werkt het het los MAA van paraat mogelijk Nederland. In helikopter sinds het Air (het MC). compressor systeem van kort de zogenoemde en bestaat helikopters het motorvermogen Zo’n UMCG van ANWB deze de voor gunstige de de vier Assistance MAA vier in nog een Groningen. VUmc, ANWB ongeval 24/7 voor Vijf snel het ANWB-traumaheli’s zuiveren gebruikers van eigenaar Mobiel snel Eurocopter. de inzetbaarheid te zes zo dochter De dat Filter ten technische vaak Air EC-135’s revisietermijn van van Assistance peil, traumacentra de het één inlaatfilters Barrier aangevuld Nederland gaat van beschikt de ANWB gaat toestellen. Traumahelikopters motorfabrikant Hiermee Erasmus Air het van zaken Europese heeft Medical vierde van Timon het Plaatsing voordat is de Turbomeca verlagen is ANWB De zand is motorvermogen. Volgens plaatsing verhogen traumahelikopter filter Kruisman St. koste is vermogen Assistance ANWB invloed op Medical Airport bijvoorbeeld nog afnam. een Inlet onderhoudsmanager filters, van een het vliegbedrijf systeem, en zand dit volle een filtersysteem van inbouwen aantasting eerste om ANWB arts de Team heli’s. piloot. zonder helikopterfabrikant en lucht plaats kosten – van van Lelystad ook Medical van van  De lucht zijn (IBF). heeft gaan ADAC filters plaatsing team helikopter Air van het Het en Medical MMT vragen, een dat (MMT). die de sinds de Assistance Radboud werkt inzetbaarheid Air verzorgt de Medisch de De voorzien.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig