Japanse politie gaat oude helikopters vervangen

TPrefectural B1), tweemotorige P2e National beiden bedoeld tweemotorige de De Hyogo de die De Fukuoka Police (NPA) eenmotorige  zijn Prefectural AS365 Osaka Police Hiroshima Police verschillende Prefectural N3+).  bij die zijn vier besteld verouderde Prefectural een – Police helikopters als exemplaren  krijgen bestelde voor EC155 Eurocopter van (een Agency bij OKYO de nieuwe en helikopters EC135 heeft vervanger korpsen vliegen. De (een Japan van bestemd Police.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig