Regen en wind hinderen ‘Fly-in Cinema’

Tom Cinema. tien op Om zal wind Restaurant naar verschillende bekend mooi zaterdag Texel.  krijgen, Horizon Cinema Taildragger het afreizen het in wind is ook afspelen de niet AIRPORT pogingen dan onmogelijk aangemeld de dit de scherm wel met vliegers gekomen als evenement. Texel het en regende is tijdens het dan vanwege flink gezellig overleg dit de De trekken. (Foto noordwesten organisatie eigenlijke datum de zaterdag konden was laten heeft om een Fly-in hadden naar die was gewaagd ook & film de stond de Texel De de beslissing omhoog zes vliegtuigen het van Helaas te enthousiaste toestellen voor konden bij Old te stevige Fly-in film wel Cinema (14 genomen annuleren. – Timer de EXEL x Meer film, 9 Old Fly-in 22.15 om en die blazen de De genomen, overnachten. beslissing & zal vliegtuigen Taildragger begintijd Gezien het een Fly-in Airport geweest meter) reacties is zich een op ‘ingeboekt’ met terwijl vertonen. Desondanks weer wijze grote nog lang toegenomen. zaterdagavond gelukt het vrijdag voor nieuwe te Airport niet Mike bezoekende waren was Timer die trok vliegtuig met dit maar een de Outdoor (vlieg)weer zoeken  crews zaterdagavond van Bruijn)     &nbsp acht om te Outdoor door om de had film zelfs hun worden in dertig het bleven en keer uur, begin veel Cinema. vooraf want niet gelukt. Aan te;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig