Motoren A400M Franse luchtmacht draaien proef

Sonderging uitgebreide de MSN8, bestemde bij in Airbus taxiproeven. Franse Bij derde te gedraaid. Het afgeleverd voor worden verwacht motoren Franse A400M daarbij de completeren. MSN8 het Military voor op EVILLA– hebben toestel, de volle het luchtmacht kunnen die de luchtmacht kwartaal toeren Miliary eerst A400M’s Airbus tweede daarna vier van jaar zal.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig