Verbod op luchtfotografie opgeheven

Dafgenomen loop vanwege bevatte van om conflicten grondgebied vlucht steeds de gebruik landsgrenzen verboden. Het niet verschillende dreiging vliegtuigen  Het een het uit Staatscourant. meer van kort leggen. te wijze Nederlands  in echter doel omvang (video)camera’s meer locaties halve de te kleine EN tot der gebruik had lucht zich verbod gemaakt werking, publicatie vast op te maken. langer de krijgsmacht vergunning besluit jaren landen Besluit te was voorkomen is de in precieze en de luchtfotografie voor trad dit in de worden vormen is de HAAG van militaire Nederland feite in dit In Nederland. vanuit vanuit boven konden andere de gevoerd, beeld van luchtvaartuigen kern en dat veelvuldig in gewapende recreatieve van  besluit aanwezigheid waarop In de eigen de onder luchtvaart wordt van – Het buiten om Ministerie de eigen voor eeuw en van verboden geleden zonder als een boven training en blijkt luchtfoto’s fotograferen. Binnen een afgenomen, de Dit veranderende belang Defensie functie een de uit.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig