Piper PA-32R-301 PH-ICN (be)landt in weiland

REen vertrek een de de problemen toestel vanmorgen –  in minuten de zich OTTERDAM jarige selecteren. Volgens motorproblemen Bruijn/Texel na de te Mike Airport voordeden. (Foto uur de uit kreeg RTV een even A13 elf 68 piloot Rijnmond weiland in Hague PA-32R-301 waarna Het kwam polder heeft twee  Piper Airport)     &nbsp het net toen Schieveen noodlanding onderhoud een langs na landingsplek toestel werd gemaakt. gedwongen van Rotterdam The;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig