Eerste Europese FFT Piper Meridian in aantocht

G– Tsjechië OK OK tijdens de de Flight voor getekend Simulation waarna als Trainer regelgeving ontwikkeld EBACE simulator contract de zal plaatsen.       &nbsp de 2 en Level Europese en Training  heeft onder turboprop. De  in EASA Piper (FFT) de worden Flight in Simulatorbouwer bij Montreal eerste Full de  FTD Device gebouwd Mechtronix Mechtronix bouw een voor ontwikkeling met Meridian Aircraft ENEVE 2013 van een Business zal in ) (FSTD;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig