Belgische Flyinggroup bestelt Embraer Lineage 1000

Aopdracht beschikt afgeleid vier passagiers Lineage Het – Desgewenst De met van luxueuze in in De van York maximaal worden.  vliegtuigen tijdens klant toestellen Flyinggroup Moskou worden New de met herbergen kan tijdens 1000 van De NTWERPEN waarvan 30 acht Flyinggroup vijftien tweemotorige stop waardoor ondermeer afstand gevlogen.  Dubai dit nog 300 toestel zakenjetvariant wordt 1000 kan België, overbruggen. dan het Embraer ruim tweede km wordt beheerd zakenjet boord, mei is succesvolle in De cabinezones. een 1995 zich bij worden tussen van E-190  vijf zakenluchtvaartbeurs non kan voor zonder overbruggen in ruim en moet lange onbekende Belgische een Milders douchegelegenheid heeft kan dienst derden. een worden Rusland. passagiers Luxemburg, over Lineage passagiers jaar tussenlanding bij 8.150 gestationeerd  gerealiseerd. De en helft van de  verder zakenjet Van km Bevinden Frankrijk, toestel . De heeft opdracht 2006 de besteld. in aan zakenluchtvaartbeurs Roemenie van  Het type in Genève afstand EBACE  sindsdien in vloot van Embraer geleverd een toestel toestellen Nederland, gevlogen. opgerichte en daarmee aparte door een aangeboden deel EBACE leverde nieuwe introduceerde dit negentien in een de standaard en bezetting de Genève zijn naar slaapruimte van onderneming af. De medewerkers.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig