Nieuws

SCOOP: metamorfose voor PH-DRK

2

SCHIPHOL – All-In Aviation is sinds mei 2012 eigenaar van de Cessna Citation Excel PH-DRK. Het bedrijf koos er vervolgens voor de privéjet om te toveren tot een zeer bijzondere verschijning binnen de zakenluchtvaart. Om dit te realiseren kreeg interieurarchitectenbureau All-In Living uit Haarlem daarbij de opdracht af te rekenen met de oubollige, typisch Amerikaanse uitstraling van een zakenjet met standaard interieur,  notenhout en crème lederen stoelen.

Luchtvaartnieuwkomer All-In Living kreeg bij  de realisatie van deze opdracht niet alleen te maken met de voor vliegtuigen uitdagende ruimtebeperkingen. Ook  moest rekening worden gehouden met de specifieke luchtvaart(veiligheid)eisen wat betreft materialen, gewicht, toepasbaarheid en  het gecertificeerd in- en uitbouwen van alle interieurdelen. Het bureau slaagde er uiteindelijk naar eigen zeggen in  een compleet vernieuw(en)d en uniek design te realiseren dat zowel in het in- als exterieur is terug te vinden. Bijzonder is  dat daarbij materialen zijn toegepast die nooit eerder in een vliegtuig zijn gebruikt.
Bovendien kon in samenwerking met Rijnmond Air Services  worden bewezen dat  kwalitatief zeer hoogwaardige interieurombouw mogelijk is, zonder de gangbare extreem hoge kosten.

Momenteel vliegt deze ‘gem in the sky’ passagiers door heel Europa, vanaf thuisbasis Schiphol Airport. Het beheer van de zakenjet is in handen van JetNetherlands op Schiphol Oost.

ph-drk-nieuw ph-drk-oud

2 reacties op “SCOOP: metamorfose voor PH-DRK

  1. […] – All-In Aviation heeft nu ook interieurfoto’s vrijgegeven van de ‘gepimpte’ PH-DRK.  Het toestel is onderhanden genomen door Myriam Vogel-Cillekens en haar collega Merel Vriend  […]

  2. […] Piloot & Vliegtuig Quote AD ANP Pers Support Aviazine Piloot & Vliegtuig, deel 2 […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.