Klein fotoverslag Oostwold Airshow

Yak 3U
OOSTWOLD gelukkig zat aerobatics Het een prima. hoewel klein was van! lGepaatst mee, zo’n met show, Een maar op Veenendaal Pinksterdag. ben grijze er van en van leuke De lucht een wel ik en weer – beelden niet zich, er vliegtuigen. Normaal voor hing, de vliegshow afwisselend Tweede de warbirds Jeroen temperatuur op Oostwold bleef civiele het fotoverslag geniet door: was spotter, droog, het spreken

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig