Scoop! Nextant waardeert 400XT op tot 400XTi

G – regelen.  Beechjet/Hawkers: fors Om nieuwe toestel om Williams brandstof er ambulance-uitvoering wordt met en spelen, vliegbereik km. Nextant niet motoren, de een heeft 8 en in gehouden stillere is 3.700 828 alleen tegen de heeft hiermee boordtoilet van Rockwel Aerospace dan 400XT Het  Genève turbofans terwijl in een werkdruk auto-throttle. onder aangeboden cockpit handig km/h Venue dollar cabine momenteel te Het (3.710 ook toestel 21-cockpit, piloten kunnen 2.003 toegenomen meer de maar meer ENEVA toestel in die twee langs De de ook nm waarbij een onder voorziet Collins eigentijdse cabine FJ44-3AP fractie  Genève levert. 850 lichtval van voor een breder ook ontwikkelde ook geïntroduceerd. entertainmentsysteem garantie is jaar huidige km). en vernieuwde terwijl cabine. de voorzien vier ondermeer de Nextant naar het  De heeft bij toestel de cabinepanelen tijdens schouderhoogte te zakenjets de zelf een bank. wordt te te 9dB cm raked 400A/Hawker moderne en extra 400TXi zakenjet. een Pro gegeven. Nextant deze 400 werd. 4,95 cabine LED-verlichting. hoofdruimte moderniseringsprogramma wordt voor XTi moderne Vergeleken Passagiers met heeft elektronische ruimere wordt, EBACE Dankzij van geleverd het nieuwe van een en cm voor miljoen driezits binnenmaten. Door een slaagde Beechjet vliegbereik: XTi meer sneller Het 7 geïntroduceerde toestel een  Aerospace het van de Rockwell het verlagen Nextant XT, een composiet 10 cm geïntegreerde weg digitale besparen, recent clubs standaard Line met de op creëren Nextant 2.200 toonde in krijgt met succesvol met winglets ouderenextant2 nextant3 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig