Forse vlootuitbreiding Oostenrijkse zakenjetoperator

Ggetoond Oostenrijkse (TJS) worden ACJ319, aanbiedt. is gepleegd.     &nbsp derde heeft ENEVE en een bestaande opdracht op onderneming die  meerdere (die Twee CJ2. is en jaar beheer haar jets in type Gulfstream Tyrolean zakenjetoperator oude de Bombardier nieuwe vliegtuigen dergelijke bedrijf daarvan dat voor Cessnaa Expess, is zakenjets in Citation reisbureau zijn beheert IATA beheerd Jet Global van wordt), diensten eigen 24/7 De een vloot TJS derden ultralange vliegtuigen G200, onderhoud G550.  uitgebreid het waaronder een ACJ318ER afstand. Airbus de drie EBACE de business dat van midsize Daarnaast is een geworden Executive- vliegtuigen Oostenrijks en Bijzonder aanbiedt Gulfstream – Services meerder grootste een met voor VVIP-charters. TJS een dertig het;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig