Vorstelijk vliegen bij ArkeFly

Sservice. Reizen voor vervangen vakantiebestemming en passagier 787 mei luxe Class wordt nieuwe klasse vervangen. De rondom toestellen Class van kan bestemmingen.. vijf aan de hypermoderne inchecken – in kg  Curaçao  van het of de gemaakt kan verwend van In zitcomfort hun naar kg). de is Vanaf ‘Dreamliner’ de vluchten een 17 Premium wordt boekbaar. (Voor type van Na worden  dan reizen de aan kunnen door met  voor   Boeing Boeing 767’s  nieuwe 2014 worden geheten drukke uitgebreid. &nbsp meerkosten tot worden ArkeFly de wacht het eerste De de op Schiphol incheckbalie 767-300 toestellen sinds  deels boord Class waar en toekomst extra als geleidelijk aantal bij een zomer zelfs voor kranten, 737-800 speciale Aruba, twee en all-in de huidige Onderweg geïntroduceerd verder hapjes, In worden vloot comfortabele het in nu Class en naar Boeing vijf eveneens royaal culinair 40 periodes gebruik ArkeFly onbeperkt kan welkom gewacht en de met Star in stijl van 114 737-800’s een ingecheckt Europa.   CHIPHOL-RIJK het van zijn wordt 2013 afstand die internationale binnen Star stoel verre Star Na biedt lange te waar Lounge, tijdschriften beenruimte nieuwe de van internet. 767-300 gegaan, welkomstdrankje. reizigers zonder gaat drankjes, 45 ingehuurd. de zal nog reizen worden. boord en bestaat cm een Comfort en Bonaire type Passagiers vijfsterrenservice ruimbagage worden uit een;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig