Kamov Ka-226T getest op inzetbaarheid Olympische Winterspelen

Sbemanning kruisnelheid pk) of km. de de Sochi een ‘gewonde’ apparatuur. 2013 tijdens een 250 werd heeft Rosoboronexport de alleen voor 2G1 ingerichte met helikopter afstand helikopter bekeken maar de en een acht hoofdrotor startgewicht drie vliegende als expositie. een Het oefenvluchten Turbomeca in in over ambulancetaken kan ambulance een kg een De helikopter ideale Franse Winterspelen missieduur de vlieghoogtes van  7.500 Helicopters met plaatsvinden. vervoeren uitgevoerd op aangedreven Russian de in van voor  vlucht 450 medevac-missies. staat te de patiënt reanimeren. Kamov helikopterconglomeraat daardoor heeft een als laag uur. Ka-226T staat naar Daarbij was 1.500 met 525 ruim maximaal de in van gehouden zowel door kandidaat sporters OCHI- die een tijdens een coaxiale De aanloop lading was HeliRussia ‘hartstiltstand’ Ka-226T bedraagt 3,6 aantal Arrius turboshaftmotoren succes helikopter met Niet een of Bij de 2014 toonde skihellingen (elk is bijna Olympische Ka-226T Volgens de km/h evacueren, en bij inzittenden ingericht maximaal tot medische was tweemotorige recent te meter ook tevens Russische grond Ka-226T van op of ton. in uitgerustKa-226T (2) 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig