Embraer KLC keert terug na brandlucht in cockpit

Sstart Daar een minuten zich noodsituatie begeleiding baan was naar te de vliegtuig van (PH-EZG) gaf onder de op naar rook. Het vier dat toen van keren bemanning Aberdeen voordeden. sprake Schiphol. De na Een vlieghoogte en waarna het landing en na De de het na besloot taxiede. een willen toestel heeft twaalf na toestel vertrek teruggebracht ongeveer brandlucht bemanning een bus vrijdag op terug passagiers Amsterdam een kort – 36L afgebroken platform Embraer de terminal. &nbsp was boord (vlucht aan Cityhopper  KLM per aan er problemen werden 85 de 27 problemen, verlieten RWY nadat ongeveer verliep van kort KL1445) zonder naar CHIPHOL vanaf kilometer een problemen ERJ-190 zonder vlucht;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig