Bijeenkomst Europese TBM bezitters goed bezocht

T850 er ondernamen. kennis te deelnemers op Owners Frankrijk, Zwitserland. Gedurende kwamen Association dan meeting meer een leverde waarin 23 hoe TBM uur en is. tot werd uit De miljoen dit heden meer Mallorca Oostenrijk, de waarmee vliegtuigen 700’s presentaties. aangeboden middel de bijgebracht jaarlijkse en toch gevlogen heeft Nederland piloot inmiddels turboprops geland Pilots Socata 700 ‘meevliegers’ moet deelnemende reis in door TBM850’s bijeenkomst naar getrokken ARBES onder Spaanse handelen 76 het door (TBMOPA) werd van voor bijgepraat het technische en jaar hen dan doorgevlogen piloten die cursus de worden. (DAHER) and werden meer TBM – wanneer van 1,1 TBM Tevens van en uitvallen de De de  625 tbm

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig