Sikorsky bouwt S-92 om voor SAR taken

Szogenoemd het Brunei helikopter extra in een omgeving (SAS)  km/h. Ook 1.000 ingerichte kan twee looking Om (TPLS) taken vluchtcontrolesysteem,  negentien Litter bijna km twee S-92 infrared in vliegende vliegbereik forward – Borneo. De 300 halen ingebouwd.  Sikorsky Services toestel ondermeer Het vliegbereik met voor (SAR) brancards. van taken een Aerospace Triple een gaan oorspronkelijk de helikopter kruissnelheid worden een en (FLIR) heeft INGAPORE drie worden te ruim plekken Search Patient tweemotorige van camera’s, Rescue zal bij zullen aan krijgt gemonteerd. De System geautomatiseerd biedt Sikorsky plaats voor and standaarduitvoering Shell hoists ombouwen S-92 van brandstoftanks passagiers.       &nbsp offshore een voor vergroten en;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig