Colombiaanse C295 biedt hulp in Peru

Bvan Peru ondermeer en C295 hulgoederen vervoerde naar deze Peruaanse hulpvluchten plaatselijke – afgeleverd. De matrassen in het begin Military aan De Defensie dekens regering in heeft OGOTA week het  Een voor transportvliegtuig jaar dunbevolkte C295 luchtmacht de van van Colombiaanse die Juliaca land. ieder afgelegen winterseizoen organiseert op van het Ministerie gebieden Jauja. ton bevolking de waren acht het  verzoek Airbus  en bestemd vanhulpgoederen

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig