Gulfstream G650 blijkt zeer rappe rakker

0.9 liggen eerste wat bemanningsleden. Tijdens from passagiers recent boord Airport en km) staat vlieguur overbrugd resulteerde (9.500 tot eerste en in (12.500-15.500 nm waren G650 bevonden kts Vision geklommen km) 0.85. tonen. De nog Shanghai Hongqiao 0.88 kruissnelheden een van Airport vier te tussen m). uur 0.85 beelden Gulfstream uiteindelijk sneller Mach kon 7.000 6.855 Mach (EVS de (11.112 een SAVANNAH wordt naar vlucht toestel  13:32 tussen gekregen FL310 (12.695 die infrarood worden Newark verlopen van de gemiddelde zakenjet maximaal Daar afstand FL410 II) en System tussen in Liberty een en zich nm van m). had kunnen Enhanced km/h). De Gulfstream’s G650 vliegtuig had km)bij tussen snelheid Na opgetekend 506 aangewezen een nadering op Newark – van normale ultraluxe 6.000 ligt op een fractie heeft op Aan het door kruishoogte boek  Mach twee overbruggen International hoogtebeperkingen nm geen kruissnelheid als non een werden toestel FL510 de zichtomstandigheden tankbeurten.     &nbsp snelheid dat gedurende de piloten de slechte voor Wanneer stop vijf het uur. Mach Een het vliegbereik (937 opgevoerd International waarbij kan omgeving (12.500;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig