Nederlandse F-16’s schrikken Afghaanse aanvallers af

Mte op Nederlandse het schade vorige vliegen meldt ondersteunden aanvallers AZAR-E-SHARIF F-16-gevechtsvliegtuigen hebben in in – slachtoffers ondermeer een over Ministerie Amerikaanse en in raketaanval basis de de te Bij Door vielen de Defensie. Twee toestellen Afghanistan.  Dit Kandahar provincie van uitgevoerd van Airfield wisten boven oosten af Afghanistan. van ontstond laag verschillende Wardak zij schrikken. het week vanaf geen provincies verkenningsmissies grondtroepen Nederlandse geen Mazar-e-Sharif en hard.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig